Abonneren  Inloggen
Van onze partner Prindustry

Een marketingportaal voor elke sector!

1 februari 2023

Zeg gedag tegen verspreide communicatiematerialen en ingewikkelde marketingsystemen. Pak nu het versnipperde communicatiebeheer aan. Alle regie centraal vanuit één marketinghub!

Marketingbehoefte van een bedrijf

Zakelijke dienstverleners doen veel aan marketing om hun concurrenten voor te blijven. Het is belangrijk om je te onderscheiden voor een bepaalde doelgroep en deze vervolgens te bereiken met de juiste marketing. Veelgebruikte marketingmiddelen zijn brochures, visitekaartjes, vlaggen of social media banners. Maar vaak zijn er veel varianten hiervan, die willekeurig door medewerkers worden gebruikt. Een gecentraliseerd marketingplatform helpt hierbij. Om het maximale uit marketing te halen, is het belangrijk dat iedere medewerker over de juiste marketingmaterialen beschikt en dezelfde huisstijl gebruikt.

Boost het communicatiebeheer

Met een Marketing Portal kunnen de veelgebruikte huisstijldocumenten eenvoudig beschikbaar worden gemaakt. Vanaf elke locatie, met specifieke instellingen per gebruiker. Gebruikers kunnen eenvoudig communicatiemiddelen samenstellen, online ontwerpen, publiceren, downloaden of bestellen in de geïntegreerde webshop.

Gemak en snelheid gegarandeerd met één gemene deler: een consistente merkcommunicatie.

Marketinghub met webshop voor drukwerk

  • Optimaal doelgroepbereik met de juiste communicatiemiddelen
  • Creatieve aanpassingen in de marketingitems in de huisstijl van de organisatie
  • Alle materialen beschikbaar voor elke locatie
  • Bestellen van drukwerk via een geautomatiseerde flow in de webshop

Dat is wat de Marketing Portal van Prindustry biedt. En meer. Je bouwt een eigen communicatiehub op met modules voor design, orders, boekhouding, budgettering, voorraden en connecties met drukwerkpartners of administratieve systemen.

Gebruikers krijgen toegang tot de hub via een eigen login. Van hieruit kunnen zij (print)communicatie aanpassen voor hergebruik, downloaden, publiceren of bestellen.

IT partner voor communicatiesoftware

Prindustry is een ervaren IT partner in het ontwikkelen van communicatiesoftware met stevige roots in de grafische industrie. Dit maakt Prindustry uniek als softwareontwikkelaar met een specialisme in geautomatiseerde web2print processen.

Er is een in-house development team dat elke dag verder ontwikkeld aan het uitgebreide softwareplatform. Als applicatie is de Marketing Portal schaalbaar, responsive en cloud-based. De software is GDPR compliant en ISO 27001 gecertificeerd, dé norm voor databeveiliging.

Benieuwd naar meer?

Een online kennissessie over dit onderwerp bijwonen kan op 21 februari aaanstaande. Info en aanmelden (gratis) voor dit webinar kan hier.