Abonneren  Inloggen
Van onze partner Probook

Probook richt zich steeds meer op grafische partners

18 mei 2022

Waar Probook ooit begonnen is als boekbinderij voor de consument, krijgt de zakelijke markt inmiddels een steeds groter aandeel. Probook heeft in de laatste jaren haar aanbod flink verbreed. Bijvoorbeeld door, naast de mogelijkheid van integrale producties, aangeleverd printwerk te gaan verwerken. Probook heeft ook een handige tool ontwikkeld waarmee de pagina’s geautomatiseerd in katernen worden ingedeeld, waarbij formaat, papiersoort en gramgewicht invloed hebben op de samenstelling van die katernen. Zo wordt altijd een inslag gekozen die perfect past bij de uitvoering van het boek.

Probook hecht waarde aan langdurige relaties, zodat zij snel en adequaat in kan spelen op de eventuele vragen van deze. Probook is doorlopend op zoek naar nieuwe, sterke samenwerkingen. Om deze nieuwe partners te kunnen bedienen, wordt er continue geïnvesteerd en uitgebreid. Mede hierdoor heeft Probook dit jaar al meerdere nieuwe partners mogen verwelkomen, maar zijn ook bestaande samenwerkingen verder uitgebouwd.

Productie in geheel onderbrengen

Waar vele drukkers in beginsel altijd eigen drukwerk aanleveren om af te werken als boek, merken zij regelmatig dat het in sommige gevallen toch eenvoudiger is om de productie in zijn geheel bij Probook onder te brengen. Een transport laten rijden voor 5 boeken is vaak niet rendabel, terwijl het bij Probook in de flow mee geprint kan worden. Bij elke productie kan de drukker zelf beslissen of er printwerk aangeleverd wordt of dat Probook het boek in zijn geheel gaat produceren.

Vakmanschap en kwaliteit

Probook is dé specialist in het maken van genaaid gebonden hardcovers vanaf 1 exemplaar. Daarnaast kunnen zij ook genaaid gebrocheerde softcovers of garenloze softcovers voor je afwerken. Vakmanschap en kwaliteit: daar staat Probook voor. Oplages van 1, 100, 400 of 231, zijn allemaal geen probleem. Een afwijkend formaat, extra’s zoals een leeslintje of foliedruk, een speciale bindwijze of afwerking, het zijn voor Probook alledaagse bezigheden! Wil je ook samenwerken met Probook? Neem dan contact met ze op! Telefonisch kan dat op 030 303 95 98 of per mail via verkoop@probook.nl.