Abonneren  Inloggen

Webinar: Software partnership voor de beste klantoplossing

26 april 2022

De eindklant volledig ontzorgen door een samenwerking tussen een grafisch ondernemer en softwareontwikkelaar voor één digitaal bestel- en creatieplatform. Laat je inspireren in de online kennissessie van Prindustry op 10 mei voor grafimedia ondernemers!

Als creatieve industrie moet je op een fundamenteel andere manier naar communicatie kijken. Dat stelt softwareontwikkelaar Prindustry.

CEO Ramon van Wingerden: ‘Je maakt als grafisch ondernemer niet alleen drukwerk. Je creëert waarde, maakt processen efficiënter en verlaagt de kosten voor je klanten. Het is tijd om een ander verhaal te vertellen. Om de meeste waarde toe te voegen moeten grafisch ondernemers en softwareontwikkelaars samenwerken in een open partnerschap. Want met een communicatieplatform kun je de eindklant pas echt ontzorgen in zijn hele communicatieproces. De grafisch ondernemer is de specialist als het gaat om de productie en kennis van communicatiematerialen. De softwareontwikkelaar levert de portal voor een efficiënt bestelproces.’

Programma Kennissessie

  • 10.00 uur: Softwaretrends en partnerships door Ramon van Wingerden
  • 10.30 uur: Praktijkcases partnerships door Jolanda van Drie
  • 10.50 uur: Demo Brandportal software door Berend Withaar


Inschrijven