Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Hoe bedrijfskritisch MultiPress is voor Verloop drukkerij

11 november 2021

MultiPress is bij Verloop drukkerij al ruim 20 jaar in gebruik. Waar de focus aanvankelijk enkel op administratie lag, is die intussen uitgegroeid tot een breed en dynamisch pakket. In een nieuwe Dataline video testimonial legt Gertjan Kleinbloesem, operationeel directeur van Verloop drukkerij, uit waarom MultiPress bedrijfskritisch is voor Verloop drukkerij.

Van administratie tot productie

“MultiPress wordt bij Verloop drukkerij al gebruikt sinds 2001.” vertelt Kleinbloesem. “In die tijd was het al een van de bekendste pakketten binnen grafisch Nederland voor het verwerken van orders. Wij gebruikten het in de start eigenlijk alleen als administratiepakket. Uiteindelijk is het uitgegroeid tot één dynamisch pakket”. Vandaag werken 15 gebruikers binnen Verloop drukkerij dagelijks met MultiPress om allerhande taken in goede banen te leiden, van administratie tot op de productieafdeling.

MultiPress Dashboards

Om inzicht te verkrijgen in de werking van zijn bedrijf, maakt Kleinbloesem gebruik van de MultiPress Dashboards: “Wij hebben direct de module Dashboards aangeschaft zodra die beschikbaar was. En deze Dashboards bieden dagelijks inzicht aan onze sales afdeling, zo kunnen we zien of de targets gehaald worden en hebben we een overzicht van de planning”. De Dashboards in MultiPress zijn gebruiksvriendelijk en per gebruiker persoonlijk in te stellen.

En dit is slechts één van de vele functionaliteiten die Verloop drukkerij dagelijks ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Wil je weten welke andere functies MultiPress belangrijk maken voor Verloop drukkerij?

Bekijk dan hier de volledige video testimonial