Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Aanbod Nautasign direct beschikbaar in MultiPress software

9 juni 2021

Dataline, ontwikkelaar van ERP/MIS-software voor printproductiebedrijven, kondigt aan nauwer samen te gaan werken met het Nederlandse Nautasign. Via het Certified MultiPress Partnership zijn de sign-, textiel- en grootformaatmaterialen van Nautasign nu ook direct beschikbaar in de MultiPress software.

Voordelen voor MultiPress-gebruikers

Deze samenwerking biedt voordelen voor zowel MultiPress-gebruikers, Nautasign als Dataline. Bob Herbold, MultiPress Business Development Manager Nederland legt uit: ‘Nu hebben MultiPress-gebruikers een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om bij Nautasign te bestellen, vanuit hun eigen vertrouwde MultiPress-installatie.’

Realtime aanbod van Nautasign

MultiPress-gebruikers kunnen nu na een paar keer klikken een duidelijk overzicht krijgen van het actuele aanbod, de diverse specificaties en bijbehorende prijzen van Nautasign materialen. Realtime en binnen de MultiPress-omgeving. Dit scheelt heel wat opzoekwerk, telwerk en administratie.

Door sneller en eenvoudiger te bestellen, besparen gebruikers ook op stockageplaats want ze hoeven niet langer een uitgebreide voorraad van allerlei materialen en substraten in verschillende formaten aan te leggen.

Meer dan 50 Certified MultiPress Partners

‘Dataline heeft met MultiPress al jaren veruit de meest geavanceerde administratieve workflow voor grafische productiebedrijven opgebouwd.’ vertelt Dataline CEO Dirk Deroo, ‘De logische volgende stap was het connecteren van MultiPress met soft- en hardware van andere aanbieders. Daarom riep Dataline het certificeringsprogramma in het leven.’

Standaardkoppelingen

Door standaardkoppelingen te realiseren met platformen van financiële en logistieke bedrijven, e-business, prepress en aanbieders van materialen, kunnen deze partners en Dataline op een veilige en gestandaardiseerde manier de toegevoegde waarde van de MultiPress-installatie nog gevoelig verbeteren. "Het resultaat is een next-level automatisatie en efficiëntie-optimalisatie waarbij de klant gebruik kan maken van een duurzame oplossing die door de beide bedrijven ondersteund worden, nu en in de toekomst."