Abonneren  Inloggen

Zanders gaat door

10 december 2018
Premium

Eind juni ging de Duitse papierfabriek Zanders failliet. Inmiddels is duidelijk dat de fabrikant van specialiteitenpapier en -karton voor labels, verpakkingen en grafische toepassingen is overgenomen en doorgaat met het volledige assortiment.

Het is een uitermate onrustig jaar voor de Duitse papierfabrieken. Achtereenvolgens gingen Feldmuehle Uetersen, Scheufelen, Hainsberg en Zanders failliet. Feldmuehle, Scheufelen en nu dus ook Zanders zijn inmiddels doorgestart, de status van Hainsberg is niet duidelijk. De website is nog in de lucht, maar meldt niets over de ‘Insolvenz’ of een doorstart.


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren